Rødbede-risotto på Grød


I går tog min veninde Julie og jeg os en dejlig solrig dag i København. Vi startede dagen med en tur i Dyrehaven, hvor vi smed os på et tæppe og nød friske ærter og søde jordbær under den varme sol.

Som tiden gik, begyndte sulten at melde sig. Da vi alligevel skulle forbi Nørrebro, besluttede vi os for at svinge indenom Grød for at se, hvad de havde på menuen til frokost den dag.

Jeg har tidligere skrevet om Grød her på bloggen, hvor vi fik en fantastisk dessert, der virkelig overgik forventningerne. Derfor var jeg ret spændt på, hvad frokosten ville byde på denne gang, og Grød skuffede bestemt ikke!

På menukortet var der to glutenfri valgmuligheder, begge risottoer. Den ene var en blomkålsrisotto, og den anden en rødbederisotto. Jeg valgte rødbederisottoen – og det var et virkelig godt valg!

En farvefest på tallerkenen Noget af det første, der slog mig, var den røde farve fra rødbederne. Det var simpelthen så smukt og indbydende. Maden bliver altså bare mere appetitlig, når der er farve på tallerkenen! Smagen var lige så god som udseendet – fyldt med dybde og intensitet. Risottoen var toppet med revet rødbede og smuldret gedeost, som gav en fantastisk kontrast til den søde rødbede og den cremede risotto. Det hele smagte himmelsk og mættede utrolig godt – og det bedste af det hele? Kun 50 kr. for en skål fuld af nydelse!

Julies valg Julie gik i en lidt anden retning og bestilte deres tre-korns-grød, som du kan se på billedet nedenfor. Det er skønt at se, at Grød virkelig formår at tilbyde både glutenfrie og alsidige retter til alle smagsløg.

Jeg vender tilbage til Grød Efter den fantastiske oplevelse på Grød kan jeg med sikkerhed sige, at jeg snart vender tilbage. Deres rødbederisotto var en farve- og smagsoplevelse, jeg sent vil glemme, og jeg glæder mig allerede til at udforske deres andre glutenfri retter næste gang!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *